Xina sol·licita professors de l'Escola de Requena per a formar enòlegs
La diputada d'Educació, Oreto Segura, ha rebut este matí el doctor en Tecnologia dels Aliments per la UP de València, Xue Keqing, per a valorar un conveni de col·laboració entre l'escola de vitivinicultura de Requena i la de la província xinesa de Henan.
Keqing ha explicat la voluntat de les escoles xineses de formar professionals en el tast de vins perquè «no tenen coneixements per a distingir entre vins més bons o pitjors, igual que ací no es diferencia la qualitat d'un bon licor xinés».
La diputada d'Educació, Oreto Segura, ha rebut este matí el doctor en Tecnologia dels Aliments per la UP de València, Xue Keqing, per a valorar un conveni de col·laboració entre l'escola de vitivinicultura de Requena i la de la província xinesa de Henan.
Keqing ha explicat la voluntat de les escoles xineses de formar professionals en el tast de vins perquè «no tenen coneixements per a distingir entre vins més bons o pitjors, igual que ací no es diferencia la qualitat d'un bon licor xinés».
A més, està comprovat —segons ha comentat Keqing— que els vins valencians són els que més mercat tindran a Xina perquè són més suaus que els del nord espanyol o els d'altres països que no s'adapten al nivell de PH dels aliments a què estan acostumats els xinesos.
La diputada Segura ha manifestat que «és una col·laboració molt interessant que, en cas de materialitzar-se, la programarem perquè els nostres professors puguen formar enòlegs a Henan, encara que sempre serà en períodes que no interrompen les seues classes habituals en l'escola que la Diputació té a Requena».