La Diputació difon el vocabulari de la terminologia culinària
La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha creat el Vocabulari de la terminologia culinària en format de postals que seran difoses en les xarxes socials.
Les postals contenen una imatge representativa, del fotògraf Ximo Tomàs, i un text amb les formes sinònimes del terme i les equivalències en castellà, anglés i francés. Finalment, hi apareix la definició del terme, sovint amb un exemple.
La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha creat el Vocabulari de la terminologia culinària en format de postals que seran difoses en les xarxes socials.
Les postals contenen una imatge representativa, del fotògraf Ximo Tomàs, i un text amb les formes sinònimes del terme i les equivalències en castellà, anglés i francés. Finalment, hi apareix la definició del terme, sovint amb un exemple.
Els quinze termes que es difondran són, en ordenació alfabètica: adob, almívar, batre a punt de neu, carar, cerndre, confitar, escaldar, esprémer, dessalar, ofegar, pessic, salmorra soflimar, tallar a la brunesa i tallar a la juliana.
A més de les xarxes socials de Valencià a la Dipu en Facebook, Twitter i Instagram, À Punt, amb qui col·labora durant el confinament, difondrà també les postals del vocabulari de la terminologia culinària.