El Patronat Provincial de Turisme impulsa el desenvolupament turístic del Perelló
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l’alcalde del Perelló, José Miguel Fos, van firmar el dijous un conveni de col·laboració per a la posada en marxa de diverses accions promocionals, com ara la fira «Tomaca del Perelló», el primer Mercat Mariner, les primeres jornades gastronòmiques i una acció promocional en els mercats de Madrid.
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, va destacar la important labor que està duent a terme el Perelló, «per a impulsar el sector turístic, donar a conéixer els seus productes principals i atraure més visitants i turistes cada any».
«Per això, des del Patronat hem patrocinat la fira «Tomaca del Perelló», que es va celebrar el passat cap de setmana amb gran èxit, i patrocinarem altres iniciatives que permetran continuar la labor d’este municipi en el desenvolupament del turisme», va afegir el responsable de Turisme.
Per la seua banda, l’alcalde del Perelló, José Miguel Fos, va comentar que «gràcies a l’ajuda de la Diputació de València podem celebrar nombroses iniciatives turístiques per a promocionar l’agroturisme i el nostre producte més famós, la tomaca del Perelló, la nostra gastronomia més tradicional, els nostres restaurants i els nostres comerços; esta segona edició de la fira ha sigut un èxit rotund i li donem les gràcies a la Diputació».
El Perelló celebrarà al llarg de l’any el primer Mercat Mariner, iniciativa que donarà a conéixer la variada oferta turística d’esta població, en un ambient mariner, per a reactivar l’economia local i consolidar un producte turístic basat en la cultura i la història valenciana
Les I Jornades Gastronòmiques de la nostra costa oferiran als visitants menús temàtics en els restaurants de la localitat, durant uns dies determinats, amb l’objectiu de promocionar els productes autòctons del mediterrani.
Finalment, el Perelló promocionarà la tomaca en els mercats de la ciutat de Madrid, a través d’accions promocionals en les quals es donaran a conéixer els atractius turístics d’esta localitat i el seu producte més famós.