La Federació d’Hostaleria i València, Terra i Mar impulsen el Club la Ruta de l’Arròs

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i el vicepresident de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, José Palacios, s’han reunit este matí amb l’objectiu de recolzar i desenvolupar el club de producte turístic La Ruta de l’Arròs.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha comentat respecte d’això que «des de la Diputació de València i el Patronat Provincial de Turisme recolzem este club de producte per a posar en valor tota la cultura gastronòmica relacionada amb l’arròs, entorn dels municipis que rodegen el perímetre de l’Albufera».

 

Esta iniciativa, que va nàixer l’any 2012, pretén impulsar l’economia local dels municipis que s’integren dins del Parc Natural de l’Albufera i, concretament, les empreses de restauració, allotjament i activitats complementàries.

 

A més, este club promociona un nou producte turístic que dóna a conéixer multitud de municipis valencians entorn del cultiu del cereal més internacional de la província de València, l’arròs.