El licor de crema d'arròs de Cullera i la gastronomia de El Perelló protagonitzen aquesta setmana l'Oficina de Promoció Provincial
Cullera i el Perelló promocionen la seua riquesa gastronòmica i patrimonial aquesta setmana en l'Oficina de Promoció Provincial, que el Patronat València Turisme posa a la disposició dels pobles i les comarques de la província.
La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l'obertura de les noves propostes de l'Oficina de Promoció Provincial i s'ha reunit amb el regidor de Turisme de Cullera, Javier Cantos, i amb les agents de desenvolupament local de El Perelló.
El regidor de Turisme de Cullera ha qualificat l'Oficina del Patronat Provincial de Turisme de «punt privilegiat al centre de València per a promocionar destinacions de platja també entre els turistes estrangers que visiten la capital».
Cantos ha transmés el seu agraïment a Pilar Moncho perquè “«el Patronat Provincial de Turisme de València ha recolzat Cullera des del principi i amb força». Ahir mateix, la diputada també va assistir al Primer Concurs Nacional d'Arròs de Cullera.
Els dos municipis han coincidit en donar-li el protagonisme als seus productes gastronòmics en l'Oficina de Promoció de València Turisme: Cullera promociona el seu licor de crema d'arròs elaborat a partir d'una varietat arrossera autòctona (la J. Sendra) amb la marca Arròs Senyorial.
Per la seua banda, El Perelló destaca entre els seus atractius turístics la Fira i Jornades Gastronòmiques de la Tomata, que enguany celebren la cinquena edició del 3 al 5 de juny.
L'Oficina de Promoció de València Turisme, situada en ple centre de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h.