El Concurs de Cuina de Caça i Bolets de Bocairent premia el restaurant Casa Granero, de Serra

 

El V Concurs de Cuina de Caça i Bolets de Bocairent ha premiat amb el màxim guardó el restaurant Casa Granero de Serra.

 

El segon premi, en la modalitat del plat elaborat amb carn de caça i bolets, ha sigut per al restaurant Mulandhara de València.

 

En la modalitat de la borreta, el primer premi s’ha atorgat al restaurant Rossinyol de Nàquera i el segon al restaurant Casa Granero de Serra.

 

Este concurs, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme, s’ha celebrat hui, en l’Hotel Ferrero de Bocairent.

 

 

El V Concurs de Cuina de Caça i Bolets de Bocairent ha premiat amb el màxim guardó el restaurant Casa Granero de Serra.

 

El segon premi, en la modalitat del plat elaborat amb carn de caça i bolets, ha sigut per al restaurant Mulandhara de València.

 

En la modalitat de la borreta, el primer premi s’ha atorgat al restaurant Rossinyol de Nàquera i el segon al restaurant Casa Granero de Serra.

 

Este concurs, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme, s’ha celebrat hui, en l’Hotel Ferrero de Bocairent.

 

En el certamen gastronòmic s’han inscrit 17 restaurants d’àmbit nacional i internacional, per a participar en les dues modalitats del concurs: elaboració d’un plat lliure de carn de caça i bolets i l’elaboració de la borreta.