València, Terra i Mar patrocina les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Balnearis de la platja de les Arenes celebrarà les II Jornades Gastronòmiques Arrossos Mariners, amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar.
Esta iniciativa pretén impulsar l’economia de les empreses de restauració de les Arenes i revalorar la gastronomia i la tradició valenciana.
Els restaurants de la platja de les Arenes oferiran menús especials per a assaborir els millors arrossos valencians, del 24 d’octubre al 15 de novembre.
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Balnearis de la platja de les Arenes, José Miguel Bielsa, han firmat recentment el conveni de col·laboració per a promocionar l’esdeveniment gastronòmic.
Bielsa ha agraït la col·laboració de la Diputació per donar-li continuïtat al projecte i ha destacat que «després de l’èxit de la primera edició, organitzarem les segones jornades per a consolidar esta iniciativa gastronòmica».
«Durant 15 dies oferirem menús amb un preu fix al voltant d’un plat principal que serà un arròs mariner. D’esta manera, a més de promocionar els arrossos, impulsarem la zona de la platja de les Arenes, un espai únic que es pot visitar tot l’any i no sols a l’estiu», ha explicat el president de l’Associació.