València, Terra i Mar patrocina les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners a Les Arenes

El Patronat de Turisme València, Terra i Mar patrocina les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners que tindran lloc del 24 d’octubre al 15 de novembre, als restaurants de la platja Les Arenes.

 

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assistit aquest matí a l’acte de presentació junt amb el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Balnearis de la Platja de Les Arenes, José Miguel Bielsa, i el director de l’Hotel Las Arenas, Carlos Boga.

 

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha destacat en el transcurs de l’acte «la importància de la gastronomia tradicional per a impulsar i potenciar el turisme valencià».

 

«La temporada d’estiu ha deixat bons resultats en els establiments hostalers de la província. Aquest creixement és fruit del bon funcionament dels locals valencians i la qualitat dels productes que s’ofereixen en ells», ha explicat la diputada de Turisme.

 

Pilar Moncho ha asegurat que creu en aquest projecte «perquè sóc d’un poble de costa en el qual l’arròs és fonamental a la seua gastronomia i conec personalment el valor que té el bon menjar per l’impuls del turisme».

 

«Des del Patronat no podem deixar de donar suport al turisme gastronòmic, un turisme en auge i que reporta beneficis al conjunt de tota la província de València», ha afegit la diputada.

 

A més «Cal continuar treballant en un model turístic que aconseguisca atraure més visitants i que els establiments hostalers valencians puguen recuperar la seua rendibilitat. Hem d’apostar per productes turístics de qualitat i hem de promocionar la província de València amb propostes d’oci concretes», ha finalizat Moncho.

 

Per la seua banda Bielsa ha explicat el funcionament de la segona edició de les Jornades, en les quals «participen dotze restaurants dels vint-i-nou que formen part de l’Associació per a oferir plats de qualitat extraordinària».

 

A més, «enguany volem incentivar els visitants amb sortejos i premis com ara davantals, botelles de vi, dinars en hotels de la zona i nits d’allotjament en hotels de Les Arenes», ha explicat el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Balnearis de la Platja de Les Arenes.

 

Segons el director de l’Hotel Las Arenas «amb aquestes jornades volem transmetre que la platja no és només per a juliol i agost sinó per a tot l’any i que oferim una gastronomia tradicional combinada amb una de moderna».

 

Menús especials en dotze restaurants

 

Les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners van nàixer el 2014 amb l’objectiu de convertir-se en un referent anual en l’oferta gastronòmica i cultural de la ciutat de València.

 

En aquesta edició, dotze establiments de la platja de Les Arenes oferiran durant tres setmanes un menú que tindrà com a plat principal un arròs mariner. Una guia arreplega l’oferta de cada un dels restaurants que participen en aquesta edició.

 

Enguany participen els restaurants Azahar, Balandret, El Coso, Gabbana Beach, L’Estimat, La Marcelina, La Muñeca, La Pepica, Panorama, Portolito, Sorolla i Tridente.


 

arros_web.mp4
arros_moncho.mp3