El restaurant Rossinyol elabora el millor arròs caldós de la Comunitat Valenciana

El X Concurs d’Arròs Caldós de Llutxent ha congregat un total de tres-cents invitats que han acudit este matí al monestir del Corpus Christi del municipi per a assaborir el millor arròs caldós de la Comunitat Valenciana.

Un total de vint-i-dos restaurants de tots els racons valencians han competit per a elaborar el millor plat tradicional valencià, però ha sigut l’establiment Rossinyol el que, finalment, s’ha alçat amb el primer premi en esta desena edició.

Amb una dotació econòmica de cinc-cents euros, el restaurant de la localitat de Náquera es convertix així en el guanyador del ja tradicional concurs d’arrossos, seguit per Casa Picanterra de Cullera, premiat amb tres-cents euros, i l’establiment Molanjara de València, que s’ha alçat amb el tercer dels premis.

 

El caqui com a ingredient principal

 

El Patronat provincial de Turisme, València, Terra i Mar, també ha atorgat dos premis a les millors postres elaborades exclusivament amb caqui. Per a esta ocasió, el jurat ha deliberat entre les diverses i variades presentacions dels concursants.


Amb una recepta composta a base de caqui, el restaurant Casa Granero de Serra s’ha emportat el primer dels premis en esta categoria, amb una dotació econòmica de tres-cents euros. Seguit pel ja premiat Picanterra, que ha obtingut el segon lloc amb un premi valorat en dos-cents euros.

Els veïns de Llutxent no van dubtar a acostar-se a l’esdeveniment i gaudir del X Concurs d’Arròs Caldós, que va comptar també amb l’assistència de diversos professionals de la restauració, crítics gastronòmics de prestigi reconegut i destacats personatges de l’espectacle i de l’esport.