Les Gastrofestes tornen a l’abril per a unir gastronomia i turisme
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar celebrarà enguany les «Gastrofestes de la Dipu» en les localitats de Xàtiva, Utiel, Cullera i Gandia.
Les festes gastronòmiques temàtiques promocionaran els plats típics de la gastronomia local de la província de València, entre els mesos d’abril i setembre.
Esta iniciativa té com a objectiu principal potenciar i promocionar un plat i un dolç típic de cada població i fomentar la gastronomia i el turisme en la província de València.
Festes gastronòmiques per a tots els públics
Les «Gastrofestes», que se celebraran de divendres a diumenge, oferiran als visitants un plat i unes postres principals típics de cada una de les ciutats amfitriones i tapes lliures, tant dolces com salades.
Els visitants podran degustar i comprar els productes elaborats pels restaurants, pastisseries i forns participants en cada «gastrofesta», a preus populars, per mitjà d’un sistema de venda de tiquets.
A més, cada localitat oferirà variades activitats per a tota la família com a demostracions gastronòmiques, actuacions musicals, tallers infantils i visites turístiques guiades.
Arròs al forn i Arnadí a Xàtiva
La primera Gastrofesta tindrà lloc a la ciutat de Xàtiva, de l’11 al 13 d’abril, per a promocionar la seua gastronomia local.
A Xàtiva s’oferiran degustacions d’arròs al forn i arnadí. A més, els restaurants oferiran tapes lliures elaborades per ells mateixos. Totes les degustacions i begudes es vendran a 1,5 euros.
Calendari «Gastrofestes de la Dipu» 2014
Xàtiva 11,12 i 13 d’abril
Utiel 9, 10 i 11 de maig
Cullera 6, 7 i 8 de juny
Gandia 12,13 i 14 de setembre