El Concurs Internacional de Fideuà de Gandia premia el restaurant Casa Granero
El 39é Concurs Internacional Fideuà de Gandia ha premiat amb el màxim guardó el restaurant Casa Granero, de Serra. El segon premi de fideuà ha recaigut en el restaurant Kazar, d'Ontinyent, i el tercer premi, en el restaurant Puturrú de Foie, de Gandia.
El premi al millor cuiner estranger ha sigut per al restaurant La Chaumière, i a la millor promesa de la fideuà de Gancia, per al CdT de Gandia.
En la categoria de degustació de plat de lliure elecció, el primer premi l’han compartit El Celler i Bon Paladar, i el segon premi ha sigut per al restaurant Kazar.
Les millors postres han sigut les presentades pel restaurant Chef Amadeo; la millor tapa, per al restaurant Marítim; i la millor tapa elaborada pel CdT, per al CdT de Castelló.
El primer premi presentació, per al restaurant Tasca Ribeiro, i el segon premi presentació, per al restaurant Casa Granero.
Esta edició del concurs, a la qual ha assistit el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, s'ha celebrat hui, 5 de juny, a l'hotel Bayren de Gandia.
Sanjuán ha destacat que «este esdeveniment, que s'ha convertit en un dels més importants certàmens gastronòmics de la Comunitat Valenciana, és conegut internacionalment. I açò és positiu, perquè que ningú no dubte que la bona gastronomia constituïx un dels més importants atractius turístics de la província de València».
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha patrocinat un any més el 39é Concurs Internacional Fideuà de Gandia amb l'objectiu de promocionar el plat autòcton per exceŀlència de la ciutat i de la comarca de la Safor: la fideuà.
En esta edició s'ha tornat a apostar per donar un impuls a l'esdeveniment a través de distintes iniciatives, com la promoció en sèries de televisió com Con el culo al aire, un tast de vins i jornades gastronòmiques amb degustació de fideuà en restaurants de Gandia, als CdT de la Comunitat Valenciana i al Corte Inglés de València.
A més, prestigiosos cuiners com Arguiñano i Bruno Oteiza han cuinat fideuà en els seus programes televisius.