El Concurs Internacional de Paella de Sueca premia el restaurant Ba-Ba-Reeba de Las Vegas
El 52é Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha premiat amb el màxim guardó el restaurant Ba-Ba-Reeba, de Las Vegas. Els seus cuiners, Manuel Sánchez i Carlos Palomar arreplegaren el premi.
El segon premi ha sigut per a la marisqueria Civera, de València, i el tercer, per al restaurant Belsay, de Montoro (Còrdova). Els cinc accèssits s’atorgaren als restaurants Saint James, de Madrid; Chust Godoy, de València; Mateu, del Palmar; Da Pino, de Sevilla, i Casa Paella LTD, de Stoke (Nelson, Nova Zelanda).
El 52é Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha premiat amb el màxim guardó el restaurant Ba-Ba-Reeba, de Las Vegas. Els seus cuiners, Manuel Sánchez i Carlos Palomar arreplegaren el premi.
El segon premi ha sigut per a la marisqueria Civera, de València, i el tercer, per al restaurant Belsay, de Montoro (Còrdova). Els cinc accèssits s’atorgaren als restaurants Saint James, de Madrid; Chust Godoy, de València; Mateu, del Palmar; Da Pino, de Sevilla, i Casa Paella LTD, de Stoke (Nelson, Nova Zelanda).
En el capítol de paellers d'honor, han sigut guardonats Javier González, director de formació de les àrees de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT) de la Comunitat Valenciana; José Palacios, vicepresident de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, i Vicente del Valle, director de l'empresa Barranal.
Esta edició del concurs, a què assistí el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, se celebrà ahir, 12 de setembre, a Sueca, al parc de l'Estació.
Sanjuán ha destacat que «Sueca s'ha de sentir orgullosa d'este prestigiós concurs i de la seua important contribució al turisme de la Comunitat Valenciana gràcies a la seua gastronomia».
«Este esdeveniment s'ha convertit en un dels més importants certàmens gastronòmics de la província de València i a més promociona el nostre plat més internacional, la paella valenciana» —ha afegit Sanjuán.
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha patrocinat este important certamen, en el qual han participat trenta restaurants d'àmbit nacional i internacional.