El Concurs Internacional d’Allipebre se celebra un any més en l’Escola de Capatassos de Catarroja
El XLI Concurs Internacional d’Allipebre ha atorgat el primer premi a la catarrogina Amparo de Jorge en una cita que ha reunit en l’Escola de Capatassos de Catarroja 150 cuiners de diversa procedència.
En representació de la Diputació de València, que cedix tots els anys les instaŀlacions de la seua escola en este municipi de l´Horta, ha assistit la diputada Remedios Avia, que ha sigut rebuda per la primera edil del municipi, Soledad Ramon.
Més de 150 cuiners han participat en este concurs popular que promociona el plat més internacional de la localitat, l’allipebre. A més, l’Ajuntament de Catarroja ha repartit 2.000 racions del seu plat típic entre els assistents que han volgut participar en esta festa gastronòmica.
El XLI Concurs Internacional d’Allipebre ha atorgat el primer premi a la catarrogina Amparo de Jorge en una cita que ha reunit en l’Escola de Capatassos de Catarroja 150 cuiners de diversa procedència.
En representació de la Diputació de València, que cedix tots els anys les instaŀlacions de la seua escola en este municipi de l´Horta, ha assistit la diputada Remedios Avia, que ha sigut rebuda per la primera edil del municipi, Soledad Ramon.
Més de 150 cuiners han participat en este concurs popular que promociona el plat més internacional de la localitat, l’allipebre. A més, l’Ajuntament de Catarroja ha repartit 2.000 racions del seu plat típic entre els assistents que han volgut participar en esta festa gastronòmica.
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha patrocinat este important certamen, en el qual han participat 150 cuiners i s’han repartit 150 kg d’anguiles, altres tants de creïlles i 40 l d’oli.