Bocairent celebra demà el Concurs Gastronòmic de Caça i Bolets

L’Ajuntament de Bocairent celebra demà 17 de novembre el VII Concurs Gastronòmic Caça i Bolets a l’Hotel Ferrero de Bocairent.

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocina un any més el certamen gastronòmic que té com a objectiu principal promocionar la cuina tradicional de Bocairent elaborada amb carn de caça i bolets i la borreta, plat típic dels municipis de la serra Mariola.

 

En esta edició es presentaran les receptes guanyadores de les edicions anteriors, editat pel Patronat Provincial de Turisme.

 

En el concurs participaran restauradors de la Comunitat Valenciana per a elaborar un plat lliure de carn de caça i bolets i un plat obligatori, la borreta.

 

Els ingredients bàsics de la recepta del plat obligatori són abadejo, ceba, alls, tomaca triturada, pebre roig sec, espinacs, ou, creïlles, sal i oli.

 

El jurat estarà format per reconeguts professionals de la restauració i crítics gastronòmics i altres persones vinculades al món del turisme i l’hostaleria.

 

Quant als premis s’entregaran dos primers premis de 600 euros, dos segons premis de 300 euros i dos tercers premis de lot de productes de restauració.