Bernardo Andrés Bofí guanya el I Concurs Professional d’Arròs al Forn de Tavernes de Valldigna
Bernando Andrés Bofí, del Blanc i Blau Gastrobar, ha guanyat el I Concurs Professional d’Arròs al Forn de Tavernes de la Valldigna, celebrat hui al passeig dels Tarongers de la platja amb el patrocini de València Turisme.
La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha assistit a la primera edició del concurs amb el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, i uns quants regidors.
El concurs professional ha comptat amb catorze participants, que han presentat les seues cassoles d’arròs al forn. Finalment, el primer premi ha sigut per a Bernando Andrés Bofí, del Blanc i Blau Gastrobar, que ha rebut un trofeu i 500 euros. María de las Aguas Vivas Pinto, del Restaurant Calypso, ha guanyat el segon premi, dotat amb 300 euros i un trofeu. El tercer premi l’ha guanyat David Giner, del restaurant San Bernardo, que inclou un sopar per a quatre persones en un local coŀlaborador.
A més, ahir diumenge, 24 d’abril, es va celebrar el I Concurs Amateur d’Arròs al Forn, en el qual es van presentar nou cassoles. El primer premi el va guanyar Asunción Gascón, que fou guardonada amb un diploma, un sopar per a quatre persones en el restaurant coŀlaborador i 100 euros. El segon va anar a parar a Àngela Escrivà, que va rebre un diploma i un sopar per a quatre persones.
D’una altra banda, ahir també tingué lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes de la Valldigna, que va acabar en la zona del Macario, on estava muntat el monument de la Falla la Marina. Més tard es disparà un castell de focs artificials i es cremà la falla.
Aquestos actes, que s’engloben dins de la programació de la Falla la Marina, els ha organitzats l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT), l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.