“Del tros al plat” es presenta demà a València
Les institucions valencianes –Agència Valenciana del Turisme, el Patronat de Turisme de València i l'Ajuntament de València- s'uneixen per a presentar en societat, demà dijous 8 de juny, a les 19:30, “Del tros al plat”, el nou projecte turístic centrat en la qualitat dels aliments de proximitat i la singularitat de la seua elaboració fins a portar-los a la taula com a plats genuïns en un territori únic, el territori valencià que es reivindica així com destinació turística excel·lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant.
“Del tros al plat” és una acció turística que està vinculada també a la capitalitat mundial de l'Alimentació que ostenta València en 2017 i forma part de la seua programació específica.
Les institucions valencianes –Agència Valenciana del Turisme, el Patronat de Turisme de València i l'Ajuntament de València- s'uneixen per a presentar en societat, demà dijous 8 de juny, a les 19:30, “Del tros al plat”, el nou projecte turístic centrat en la qualitat dels aliments de proximitat i la singularitat de la seua elaboració fins a portar-los a la taula com a plats genuïns en un territori únic, el territori valencià que es reivindica així com destinació turística excel·lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant.
“Del tros al plat” és una acció turística que està vinculada també a la capitalitat mundial de l'Alimentació que ostenta València en 2017 i forma part de la seua programació específica.
NOTA ALS MITJANS
(Hi haurà atenció als mitjans abans de començar l'esdeveniment)
Dia: Dijous, 8 de juny
Hora: 19:30
Lloc: Edifici Veles e Vents (Marina de València)