Pilar Moncho presenta mañana “Del tros al plat a les comarques” en La Marina
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, presenta l'acció turística i gastronòmica “Del Tros al Plat a les comarques”, demà dimarts 14 de novembre, a les 10:00, en roda de premsa, en l'espai #visitcomarquesvalència instal·lat a La Marina de València.
Després de l'organització de diversos esdeveniments en el cap-i-casal, “Del tros al plat” arribarà a les comarques valencianes del 17 al 26 de novembre per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel·lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons extrets de la terra i del mar
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València y diputada de Turismo de la Diputación de Valencia, Pilar Moncho, presenta la acción turística y gastronómica “Del Tros al Plat a les comarques”, mañana martes 14 de noviembre, a las 10:00, en rueda de prensa, en el espacio #visitcomarquesvalència instalado en La Marina de València.
Tras la organización de diversos eventos en el cap-i-casal, “Del tros al plat” llegará a las comarcas valencianas del 17 al 26 de noviembre para reivindicar el territorio valenciano como destino turístico excelente y el camino más corto a la felicidad” del visitante, a través de platos genuinos elaborados con productos autóctonos extraídos de la tierra y del mar
A la presentación de “Del tros al plat a les comarques” asistirán representantes de la cadena de valor que configura el proyecto como los cocineros de prestigio Javier de Andrés (Grupo La Sucursal) y Manuel Alonso (Restaurante Casa Manolo).
NOTA A LOS MEDIOS
Día: Martes, 14 de noviembre
Hora: 10:00
Lugar: Cubo #visitcomarquesvalència (C/ Marina Real Juan Carlos I, 331, València)