Periodistas ingleses conocen la oferta turística de la provincia
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, la Conselleria de Turisme i Turespaña promocionen la província de València en el mercat britànic a través d’un press trip (viatge de premsa) per a periodistes anglesos.
Durant els dies 26 i 27 de setembre, els periodistes coneixeran in situ la gastronomia de la província: arròs de València, a Cullera; orxata de xufa, a Alboraia, i cellers de vins, a Requena i Fontanars dels Alforins.
El Patronat Provincial de Turisme ha organitzat un ampli programa amb degustacions gastronòmiques i visites turístiques guiades en els municipis de Cullera, Alboraia, Requena i Fontanars dels Alforins.
El Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar, la Consellería de Turismo y Turespaña promocionan la provincia de Valencia en el mercado británico, a través de un press trip (viaje de prensa) para periodistas ingleses.
Durante los días 26 y 27 de septiembre, los periodistas conocerán in situ la gastronomía de la provincia: arroz Valencia, en Cullera; horchata de Chufa, en Alboraya; y bodegas de vinos, en Requena y Fontanars dels Alforins.
El Patronato Provincial de Turismo ha organizado un amplio programa con degustaciones gastronómicas y visitas turísticas guiadas en los municipios de Cullera, Alboraya, Requena y Fontanars dels Alforins.
Este press trip o viaje de prensa se enmarca en un conjunto de acciones promocionales de turismo que está llevando a cabo el Patronato Provincial de Turismo “València, Terra i Mar” para promocionar la provincia de Valencia, en los mercados internacionales, durante 2012.